Weblap készítés

EGYEDI ÉS EGYSÉGES ARCULAT
Sikeres weboldal egyik legfontosabb alappillére az egyedi, cég arculatára szabott megjelenés. Mit is jelent ez? Azt, hogy a honlapnak könnyen navigálhatónak és ami a legfontosabb felismerhetőnek kell lennie. Ezt úgy tudjuk elérni, hogy a meglévő arculati elemeket felhasználjuk a weblap fejlesztése során. Pl.: Színeket, logót.
WEBOLDAL KÉSZÍTÉS NEM KIADÁS, HANEM BEFEKTETÉS
A mai világban csak úgy tudunk a termékünkkel vagy szolgáltatásunkkal érvényesülni, hogyha kitününk a versenytársaink közül.
EGYEDI GRAFIKAI TERVEZÉS, WEBDESIGN
Szeretne kitünni a tömegből? Terveztesse meg velem egyedi arculatát. Egyéb grafikai munkák esetén is örömmel állok a rendelkezésére.
WEBLAP KARBANTARTÁSA
Meglévő honlap átnézése, optimalizálása, karbantartása és folyamatos aktualizálása. Önnek nincs más dolga, mint az ügyfelekkel foglalkozni. A többit bízza rám!

Gyakran ismételt kérdések

Megfelelő domain név kiválasztása a legfontosabb lépés. Már a weblap készítés elején el kell dönteni, hogy milyen néven szeretnénk, hogy megtaláljanak minket az ügyfeleinek. Érdemes olyan nevet választani, ami egyértelműen meghatároz minket és a szolgáltatásunkat. Ha brandet akarunk építeni, akkor érdemes a cég nevét választani. A domain névnek keresőoptimalizálás szempontjából nincs jelentősége.

Sikeres weboldalhoz csak gyors és megbízható tárhellyel lehetséges. Ma Magyarországon rengetegen tárhelyszolgáltató van. Sokan közülük fillérekért kínálják a szolgáltatásukat. Ne döljünk be nekik. Olyan szolgáltatót válasszon a honlapjának az elhelyezésére, akit mindig el lehete érni és garantálja a folyamatos rendelkezésre állást. Ezen kívül legyen gyors (SSD) és férjen hozzá minden beállításhoz. Szívesen segítek Önnek is.

Már a honlap készítés első lépéseinél is együttmükődöm Önnel, hogy az elkészült weboldal igényeinek megfelelő legyen. Ez természetesen az oldal átadása után is így marad. Rám mindig számíthat.

Az elkészült honlapokra garanciát vállalok. Nem hagyom magára, ha már kifizette az árát. Rendszeresen visszanézem a korábbi munkáimat, frissítem és karbantartom őket. Weboldal készítés garanciával!

Weboldal készítés vállalkozásoknak
A vállalkozása szuper! Biztosak vagyunk abban, hogy rengeteg időt, energiát, és pénzt tett vállalkozásába. Most az online megjelenésen a sor.
Segítünk Önnek abban, hogy vállalkozása megfelelő minőségben legyen jelen az Interneten. Weboldal készítés szolgáltatásunk elérhető egyéni vállalkozások és cégek számára is.
Weboldal készítés gazdaságosan, gyorsan.

Forduljon hozzám bizalommal! Kézbe veszem ügyeit!

HONLAP KÉSZÍTÉS ÁRAK AZ ALÁBBIAKBÓL ÁLLNAK:
*  Domain név kiválasztása és regisztrálása
*  Tárhely lefoglalása
*  Weboldal készítés az Ön igényei szerint
*  Keresőoptimalizálási tanácsok
*  Karbantartás ha szükséges

Az elkészült honlapokra garanciát vállalok. Nem hagyom magára, ha már kifizette az árát.
Rendszeresen visszanézem a korábbi munkáimat, frissítem és karbantartom őket.
Weboldal készítés garanciával!

Kapcsolat

Mobil: +36 70 200 4854
Hétfő-Vasárnap-0.00-24.00

Email: jolah58@gmail.com
Weblap-referencia: wwww.hunvolley.hu

Hely: XX., Losonc utca 22.
1204 Budapest